Monday, September 14, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin


SALAM RAMADHAN DAN SALAM SYAWAL...

lame ek aku x update blog ni. wlaupun x update tp aku ttap baca blog korg eh. aku x lupe kawan yer. aritu ada org msj aku ckp aku luper mmber2 kt uitm. sedih gler ble ada org ckp cmtu. sbnarnya aku bkn lupe lah tp kcik hati skit. ye lah kdg2 aku rasa mcm aku jer yg beria nk cntct bebudak uitm ni tp diorg ala kadar jer ingt kt aku. ada lah sorg dua kwn kt uitm yg cntct aku selalu.

ntahlah ek... aku emo skit lah psal bnda2 ni. mmg mlas nk fkir. korang... sempena hari raya ni aku nak mohon maaf kat sumer yg mengenali aku ni. sory kalau aku ada wat salah dan silap kt korg. tahun ni baju raya aku warna hijau. hehehe siap ada berlian2 lagi tau. nnt ada msa aku update kt blog k gmbo2 raya.

so kat sni aku ala2 nak tag zaza, kak intan, naina n pian(yana) utk update kt blog diorg gmbo2 hari raya nnt.

3 comments:

::NelyLeyana:: said...

NAINA???
sape 2??? mcm name aku jer... tp aku tkot perasan lak... huhuhuh

konspirasi said...

kau lah tu..

Joyah said...

Gajah, selamat hari ray bersama mak gajah, ayah gajah, adik2x gajah, nenek gajah dan seteru2x yg len. jgn lupe gamba raya tu penting tau!!! as usual