Monday, October 12, 2009

Lagi 4 hari nak balik UTM…

Hmmm… semalam result exam kuar. Alhamdulillah result aku memuaskan hati parents aku. Itu yg penting. Aku dh x kisah ape2 pn yg pntg parents aku dh x sedih lgi tgk result aku. Terimbau kenangan masa dip dlu. Parents aku msti snyum ‘kelat’ tgk reslt aku yg ala kadar ittew. Adakah berpuas hati atau merintih kesedihan aku sendiri x pasti.
Skrg ni aku nk kata malas nak balik utm pn x nk kata suka pn x. mcm2 dlm otak aku nih. Td aku msj mmber utm tnye psal result.

xnk reply msj aku. Problem aper smpi xnk reply ?? aku bkn nak gelakkan result diorg pn. Result aku pn bkn cemerlang sgt. Kita kan mmber… wwwuuupppssss .

aper salah nye berkongsi ngn mmber kan. Klu korg cemerlang aku tmpang gmbira. Masing2 dh berusaha kan. So fhm2 jer lah. SEDIH !!!

Sory ar klu ada yg terasa tp aku just nk korg sedar ttg hakikat utk menerima kelebihan dan kelemahan diri msing2. Itu jer… ok ttup psal result. Xnk feeling2 lagi…

Ni aku nak story kt korg psal knp aku mcm x semangat nk balik UTM. Aritu msa final exam aku ada mghadapi krisis ngn beberapa mmber kt UTM. Korg tahulah kan sikap aku time exam. Harus ada privasi tp dlm konteks aku masih wujud utk yg ingn bertanya.

Ntah knp aku rasa wjud bbrapa mnusia yg menjauhkan diri dari aku. Mcmnye aku ada wt salah kt diorg. Pelik sgt msa tu. So di sebabkan time final exam aku mmg x amik kisah bnda tu sbb aku nak focus stdy

So skrg ni aku harap diorg dh x feeling2 merajuk ngn aku sbb aku kurang melayan diorg time final. Faham2 sndri sudahlah.. masing2 nak exam kan. MAAF sgt2….
Mgkin mmber2 kt UiTM dh fhm perangai aku… kan korg ???

ni gambo masa dapat anugerah aritu. YB yg bagi okey... hehehe
(p/s : bukan utk menunjuk2 tp utk berkongsi kegembiraan jer)



4 comments:

deadgorgeouszaza said...

bese la tu...
nak puaskan ati sume orang, memang tak dapat la kan...

tapi,
ko buat je macam biase... =)

konspirasi said...

tq zaza...

aku akan jadi dri aku..

aja aja fighting !!

::NelyLeyana:: said...

wah rambut ko still diva mase amik award... hahaha

konspirasi said...

haruslah naili