Wednesday, May 6, 2009

my new update...


Hye korg.. rindu sangat kt korg. maaf lah aku sgt bz sjak kblakangan ni. budak2 exam so byk gler lah keje aku. just nak bgth aritu aku pegi temuduga pendidikan kat utm skudai. doakan lah aku dapat kos tu ek. aku mohon IJAZAH SAINS, KOMPUTER SERTA PENDIDIKAN (FIZIK). 1 JUN 2009 adalah tarikh keramat dlm hdup aku stelah 3 tahun meroyan tuk dpatkan diploma aku. now aku dah konvo.. korg tgk lah gmbo ni yer. t ada masa aku cter lagi.

ucapan penutup oleh pro-canselor


aku duduk paling depan mase konvo tu


suasana dalam dewan seri budiman uitm malaysia


meriah dan best !!


aku dah konvo lah... hahaha

berikut adalah gambo2 mase aku mengajar kat sek ren.. malas nak taip pnjang2. korg tgk jer lah ek. enjoy...........


ni nama die nuriman... anak murid aku pling nakal


masa show umah cikgu sarah

FESTIVAL ANTI DADAH DAERAH


festival anti dadah daerah.. boria. again kami menang

penari2 boria


ngah makeup.. mrs latifah

FESTIVAL TARIAN RAMPAIAN DAERAH KOTA TINGGI : NAIB JUARA


tarian etnik terengganu


sesi latihan terakhir


di hadapan pintu masuk dewan jubli intan kota tinggi

ngah makeup... mrs latifah





2 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

cantik blog baru nih..

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

hmmm.. baca blog saya tajuk SHOUTMIX tau.. hope you like the idea..

http://muhaimin86.blogspot.com/2009/06/shoutmix.html