Thursday, June 25, 2009

ASSALAMUALAIKUM….

Hye guys… how are u thre ?? me here is getting bz wif my preparatn tuk msuk UTM. Korang msti ada yg dh th kan aku dpat twaran blajar kt UTM Skudai. Well as my wish, aku dpat smbg dgree kt UTM. Even x dpat tunaikan jnji nk smbg kt UiTM tp aku brsyukur sbb kwan2 aku memahami. For those yg feeling2 tu sory lah yer…

Aku dpat twaran smbg dgree kos SARJANA MUDA SAINS DAN KOMPUTER SERTA PENDIDIKAN(FIZIK). Aku sngat lah xcited dpt kos ni… ntah lah ek. Aku just hrap kos ni x mmbebankan aku msa stdy nnt. Since UTM pn dkat bebenor ngn umh aku so sng lah aku nk blk slalu kan… hehehe. Yelah nak di bndingkan msa stdy kt penang dlu… haiiyyyoooo… 12 jam membatu dlm bas okey !!! Aku dftr hri ahad ni.. 28 jun 2009. Mraselah aku jd plajar bru smula.. junior !!! hahaha but it’s ok.. aku dh brsedia utk semua kmungkinan.. motif ????

Kpda kekawan yg len.. yg dpat twran dgree gk aku ucapkan thniah kt korg eh !! zaza sory yer aku x dpt stdy sesame ngn ko lgi. Jg dri ko zaza… (tetiba sedih). X dpt dh nk stdy sesame ek !! teringt zman msa kt UiTM dlu… dduk sama2, g mkn roti canai kt café ngn amy. Aritu pn msa konvo x smpt nk jmp ko after kuar dri dewan tu..

Wat msa skrg ni aku msih lgi mngajar trian kt sekolah… diorg ada prtndingn lagi awal bln julai ni. So aku kenalah training diorg sblm aku dftr UTM nnt.. Insya’Allah aku akn cuba update slalu blog aku ni. Hrap2 kat kolej t ad wireless lah ek..

C yaaa…

4 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

makan hati ko tak sambung uitm.. tapi takpe, yang penting ko sambung blaja..
bau feeling2 nak tgk ko jadik direktor teater kat uitm nih.. leh la aku tengok teater lagi..

papehal pon, kat utm tu, aku punyer kawan ada grup teater.. grup dorang ni official grup untuk utm.. kalo berminat leh ar aku bg contact number dia.. newey, aku btol teringin nak jumpa ko.. lama gler tak jumpa..

hmmm.. baca blog aku tajuk SHOUTMIX tau.. hope you like the idea..

http://muhaimin86.blogspot.com/2009/06/shoutmix.html

pasal shoutmix tu..

1. Pegi kat post tajuk SHOUTMIX yang ni..
(http://muhaimin86.blogspot.com/2009/06/shoutmix.html)

2. Kat bahagian bawah post ni.. tekan (SHOUTMIX- Link 1)

3. Masukkan data
username (SHOUTMIX)
password (SHOUTMIX)

4. Download file
(SHOUTMIX Code)

5. Bukak file ni.. copy coding dia sume skali..

6. Kat blog korang
Klik Customize > Add A Gadget > HTML/JAVAScript..

7. Paste kat ruang HTML/JAVAScript.. Klik Ok

8. Siap!!

puterikurekure said...

mirul,
sedih..dahla aritu tak sempat jumpa mirul.
ni mirul dah kat utm. lagi la tak jumpa kan..huhuhu~

good luck ye! take care...

deadgorgeouszaza said...

omg merul... nanges2 aku bace entri ko ni...
huhu...
nta bile lagi kan dapat jumpe...
hurm...
hope still keep in touch la k..
jgn nanti ko da dpt member baru, trrruuuusss lupe aku...
ok?

neway, aku wish ko all the best... semoge life ko kat sane lagi hepi ok...

sayang ko!

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

aku tak tau nak kata ape.. janji memori kita kat uitm tu ko jgn lupa.. kalo ko lupa, aku memang makan ati dgn ko..