Monday, January 19, 2009

aku dan kesibukan

korang akhirnya aku update gak blog nih.. stelah sekian lama aku mnyepi hri aku trase nk update blog. korang th x aku sgt lah bz sejak 3 bln yg lalu. bermula ngn final exam then persiapan mjlis perkahwinan maksu aku thn ...... ntahlah


allah sgt syg kat aku. die uji aku spnjang hujung tahun 2008 dan smbg awal 2009. korg nk th x aku sbnarnye dah penat ngn ujian yg dtg mndadak tu. tp aku ttp tabah uolz.. xnk lakukan ksilapan lagi.

skrg nih aku kat shah alam. aku skrg x smbg degree lgi tau. mnganggur... maybe aku smbg bln 7 nnt. ada msalah skit... hehehe fhm2 jer lah ek.

aku xfhm sgt ngn sistem ISO nih... bnda tu cme mnyusahkan mnusia sbnarnye.. pdahal bntu mnusia yg buat. sbgai cntoh sbuah institusi pngajian awam ni... (rahsia ok). aku mntak diorg update portal stdnt tu cpt2 tp diorg ckp xblh wat lg sbb kna tggu trikh yg tlh ditetapkan... bongok x ??? sesuai lah muka aku terus xnk msuk sem nih. aku dh ptus asa. dgn mslah aku yg len mlambak....

ni wajah aku terbaru.....

korang aku skrg nih dah apply upu untuk intake julai. pilihan pertama aku SAINS DAN KOMPUTER SERTA PENDIDIKAN (FIZIK) kat UTM.

aku harap sgt dpt msuk sem dpn. sbbnye aku mmg xmnat mechy pn dri dulu.. so degree nih aku mmg nk msuk pndidikan. kpda kkwan mse dip dlu sory ek aku xdpt jmp korg lg utk stdy. klu ada jodoh kta jmp lah ek time konvo nnt. bestnye aku dah lulus diploma.. senang hati aku.

skrg nih aku ngh layan satu lagu nih.. sgt lah best.. siti nurhaliza - di taman teman.
lagu nih brentak tradisional. so klu korg mnat tarian mmg best lah lagu nih.

k lah ek aku nak kuar nih. nnt ada mse aku update lagi

4 comments:

puterikurekure said...

hai merul!!!
welkam bek.

Anggerik said...

sabor jew mirul,
jgn cepat melatah tau...
setiap dugaan mesti ada sbb..
pe2 pon gudluk....

farynnathewarriorprincess said...

em... aku harap ko sabar ek... huhu.. aku tau bukan senang nak go thru sume ni... tapi ni la dugaan... nothing in dis world comes for free... u hv to pay for it... ingt tu k...
neway, nice seeing u yesterday... =)

konspirasi said...

bestnye ramai org amik berat...