Wednesday, February 25, 2009

aku berada dalam bulan-bulan sibuk


1st of all aku nak wish congrate to kak intan for her 1st baby with mr alang. teruja aku baca blog die aritu. smga baby tu akan comel mcm kita ek... ahaks.



sesungguhnya aku sgt lah busy mulai bulan 3 ni. terlalu byk bnda nk fikir n wat dlm bln ni.

1. Preparation tuk show pada 13 mac - good luck tuk bebudak pra sekolah ek. i wish u all the best. penat tau cikgu ajo korang ni. very the nakal...
2. Preparation tuk competition Boria at the end of mac - good luck kt bebudak boria. jgn lupa yer kita dpt juara tahun lepas. so fhm2 jer lah ek...
3. Personal jobs.

yes mmg korg nmpk ada 3 jer tp jgn lpe yg ketiga tu. JOBS ok... byk tu. x larat nk citer pnjng nih. ni pn aku curi2 online kt bilik IT sekolah ni. hahahaha... korang nak tahu x ?? pengalaman aku berurusan dgn budak2 pra sekolah ni sgt lah lucu. teringat zaman2 sekolah dlu. siap ada cinta monyet ok dlm group tarian diorg nih. koser tau ....

huh !!! sgt letih ok aku sekarang. bdan tetap maintain vogue.. x berubah okey.

aritu mona cakap bebudak PERSADA nak pegi thailand.. ada show kat sane. korang plz ok.. bnda ni bkn sekadar vacation jer tp bwa maruah Malaysia. so aku harap korang wat yg terbaik. kepada yang kerap wat salah time show tu.. rajin2 lah wat ltihan. jgn nak feeling2 diva yer. trus trg aku ckp kalau korang xde disiplin, hasilnye xkn bgus. pengalaman ok. bkn nak ckp besar tp mmg itu realiti. korang tgk lah show2 kita yg dlu.

ok yg ni aku nak luahkan aper yg aku sgt kecewa ngn bebudak PERSADA yg baru ni. aku dpt tahu ada antra korang yg feeling2 diva kononnya nak claim duit menang cmpetition kelab aritu. hello !!! even aku bkn lagi stdnt uitm penang tp aku ttp ada hak nak ckp. korang masih ingt x dlu persada dpt juara pertandingan kelab ?? then duit tu pegi ke mana ?? korang radakkan ok. jgn lupa duit tu guna tuk pegi pulau kapas. bkn skit ok... rm1000. even ada tmbah duit boria n duit uitm tp actlly duit tu spatutnye kna raikan bebudak persada yg lama yg byk naikkan nama persada. korang tahu x diorg tnye aku mne pegi sumer duit persada ?? aku ckp duit sumer hbs guna tuk pegi pulau kapas. diorg xde nk melenting pn. so korang pn kenalah wat bnda yg sama ok. jgn ckp korang byk wat show sblm ni n korang ada hak nak claim sumer tu. no way !!! aku bkn nak cari gaduh or marah tp aku kna jelaskan aper yg korg perlu faham. jgn ingt sumer bnda blh jd milik korang or aku or org lain. sory kalau korg kecik hati. aku terpaksa ckp sbb ada bdk luahkan kat aku pasal ni.

BERUBAHLAH !!!! naikkan nama PERSADA semula sebagai mana ktorg dlu berusaha keras naikkan nama PERSADA yg sebelum tu mati. plz ok !!! aku hrp sem dpn korang ada aktiviti. jgn diam jer.. aktif skit otak tu. jgn nak hrp org len ketuk bru nak hdup.

bln 6 ni ada festival teater... pppplllzzzzzzz hntar pnyertaan. aku dah cari pelakon masa last sem aku kat sna. korang hnya perlu panggil jer. cari pengalaman yer !!!!

2 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

mirul.. best la time production plastik dulu kan.. lepas ni mimpi la aku nak join production teater lagi..

thanks a lot bagi aku pengalaman yang aku leh citer sampai anak cucu

"ko tau tak, atuk ko nih muka jer ganas tapi blakon teater tau, siap tunggang-langgang menari lagi tau.."

"Ni la dia orang yang menunggang-langgangkan atuk.." sambil menunjukkan jari telunjuk ke arah amerul..

konspirasi said...

thnks min.. aku terharu sgt