Saturday, February 28, 2009

fahami diriku....

aku ni kan jenis kalau aku xske kt org mmg smpi mati pn aku xkn suka. so what ?? ske hati aku lah nak ske kt sape pn. ada aku ssh kan ko ?? aku plg skrg ni mmg annoyyed with sme1 ni. die ni kan sgt ce**ka... aku xfhm knp die msti hadir dlm hdp aku. aku x sangka thn 2009 ni aku nk jmp org yg aku xske. aaarrrgghhh.....

korang nk th saper hangsuang tu ?? die tu bdk yg menumpang kt rumah aku skrg ni. eee... aku sgt bengang ngn die. xth nk dscrbe psal die aper tp die sgt haaaannnjjjiinnnn.... konsep org kalau menumpang rumah org lain, kita knalah fhm2 kan. jgn ingat kita tu mcm raja. sumer bnda nak kena siapkan. kau tu dah lah kedekut, lembab, less of knowldge, conservative atau aku conclute sbg low class !!!!

aku smpi 1 tahap nk jer halau die dri rmh aku. tp ble fkir prents aku aku lpekan niat aku tu. aku sndri xfhm knp parents aku blh bg org luar duk kt rmh aku sesuka hati. aku xksh nak amik ank angkt tp bkn yg mnumpang rmh aku n jd raja.

korang nak tahu antra perangai keji die ???

1. kedekut - die dah ddk rmh aku dkat 2 bln n hanya sekali die beli lauk(barang dapur). itupn sbb ada org bg. aku bkn hrp sgt pn harta die or balasan sbb duk rmh aku tp ble dh perangai can hhhaannnnjjjjiiinnnnn... kenalah aku carut kat sini. korg nk th x ?? die ni punyalah kedekut smpai baju pn ada bbrape helai jer. itu lah baju die wat pegi keje, itulah baju wat pegi knduri kawin, itulah baju wat tido.

2. pemalas - korang nak th x ?? die ni kan siap srh sruh parents aku basuhkan baju die, tlg lipat baju, kemas katil die. aku sgt sakit hati ble tgk die tgk jer ibu aku lipat baju2 die. geram aku... dahlah bontot besar... sesuai muka. aku pn xfhm knp ibu aku ni baik sgt nk jd hamba die. kalau aku,,, never lah ok. kalau korg nk th die ni duk kt bilik aku... n kesannye bilik aku mcm rumah hantu yg ribuan tahun x berpenghuni. sawang sana sini, carpet aku yg baru beli pn dah kotor sbb nye die wat lap kaki lepas mandi. bodoh x ?? padahal kat blk air tu ada di sediakan kain lap kaki.

3. bajet bagus - die ni kan aku th lah dh keje lama. dah ada kete. ada rumah(menumpang gak kat rmh aku) tp xpyhlah nak feeling2 diva. koser tau... aku sndri xfhm dri hutan mne die mncul smpai pengetahuan am die sgt kurang. aku tgk tiap2 hari beli newspaper tp ttp ngok !!!

4. feeling2 raja - die ni kan kalau time mkn mmg aku adik bradik akan xske. dah lah mkan lembab, bersepah, mkn mcm kura2(lembab giler nak hbs). very the sopan... laha !!!! ko ni bapuk ke aper huh ??? plz lah aku th lah ko ni cmner. eh kalau korg nak th ni adalah skit mcm bapuk. nak th knp ?? jgn very the berlenggang, kalau jln siap tarik seluar ala2 pengantin prmpuan tarik kain gaun pengantin. mcm tu lah. jari very the lentik(hitam sngguh jari die). korang jgn pelik aku perhati ok die ni.

5. pengotor - die ni keje kntraktor lah kononnye, of course kalau blk keje msti bau bdan mcm longkang kan. blh x die sidai baju die yg berbau itu kt dlm blk. pernah skali tu aku msuk blk nk amik perfume, mati !!!!!!! busuk teramat. sgera aku kuar dri blk smbil smbur prfume kt blk tu. yark !!!!

ckup lah tu yer aku bgth psal die ni. sbnarnye byk lgi tp aku mls nk cter lgi. mkin skit hti ok... blm lg aku cter psl die guna pengilat kasut aku, pengilat kereta ayah aku, bunyi moto die mcm moto bot, die pakai toiletries aku, n etc.... byk sgt perangai burok die.

die gna knsep rumah aku sbgai istana buat die... banyak chanteq muka hitam ko tu !!!!

1 comment:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

sian ko.. kalo aku rodok jer dengan pisau..