Tuesday, February 3, 2009

luahan rasa hati aku

aku ckup sakit hati ngn beberape "malaun" ni...
x hbs2 mnyusahkan hdup aku. aku xprnah mnyusahkan hdup die. tp die x hbs2 mnyusahkan hdup aku...

wei !!! get a life lah .... i'm not intrested to hear from you anymre. Currently, i am sitting besides a girl with her byfrenz. OMG they are annoyed me. klu korg ada kat sni msti korg geli. KOSER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry gngguan sekeliling... nak wt cmner kan rmai sgt org "BAIK" kat dunia ni. skali skala tgk org jahat terpegun 3 saat aku.

dlm hdup aku skrg ada bbrape manusia (sesuai di gelar malaun kerana mnusia yg x guna otak utk hdup) yg kerap mnyusahkan hdup aku...

1. seorg wanita yg muloooottttttt vveerrryyy ttthhheee hhhaaannnjjeeenngggg... mulot longkang !!! kalau stakat nak bangga2 kau ada anak prmpuan yg cntik (chanteq ker ???) aku x hadap langsung tp ble ko nk bngga ank ko ada keje tetap n aku xde keje. so what ?? ada aku mntak duit ko laki bini ??

2. seorg knalan lama yg sesuka hati mngata aku depan org ramai. wei !!!! x pyh nk feeling2 diva depan aku. i dont care.. ko rg cuba fkir. die blh sound aku sbb aku x ajak die mkn kat kedai nasi ayam hari tu. mse tu aku ngn kwn2 aku. of course sumer lelaki kan n they are not welcoming anyone to b with us. besides aku mmg x nmpk pn btina tu ms mlm tu. koser lah aku... !!!! plz yer... jgn jadi LAHA !!!

3. ni ada lgi sorg mgkuk yg x fhm2 lagi knsep kawan. wei !!! matilah aku klu sumer kwn2 aku cm die. u know wht, die ni jnis biawak yg ddk dlm longkang. ble skali skala dpt kuar dri kediaman rasmi die tu. haruk lah die. prnah skali aku cter kt die yg aku ada admire kt seseorg tu.. blh x die pn trut serta nak suka bdak tu.. mati !!! radakkan !!! konsep2 caras kawan2 aku lh trime tp ni caras smpai aku rse nk tmbak jer bdak ni.

PUAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geram btul aku. korang sorry yer. tetiba hntr blog nk mngeji org. koser lah....
k lah got to go. daaaa....

4 comments:

Naili said...

wuahaha!!!
ko tertinggal lagi satu kes, pasal org tinggal kat rumah ko 2... x der kaitan kluarga tapi menumpang lbih mcm saudara mara...

OpSSss!!! terover lak I....

sabor je ek mirul...

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

ish3.. keji nye ko nih bile sound.. bukan makan ati lagi dah tu kalo terkena.. leh koma terus bila dengar ko mengeji nih.. (tiba-tiba aku la orang tu, pengsan!!)hehehe.. masih lagi amirul yang aku knal.. ;-)

deadgorgeouszaza said...

jz say what u want, dude!!

konspirasi said...

naili : hahahaha... koser aku ingat kt budak tu. annoyed !!!

min : keji eh pasal aku di kerjakan tu. koser tau.

zaza : thnks gurl