Monday, October 6, 2008

Comelnye...

korang.. aritu msa raya kt kampung (muar) belah ayah aku kan..
betapa gmbiranya aku sebab rupa-rupanya aku dh dapat dua org cousin baru..
maklum lah lama x jmp makcik2 aku nih.. tahu2 jer dh bunting n ada anak.. motif sgt aku xth diorg dh beranak...

so ceriter kali ni adalah pasal mereka berdua tu..

AWIN ADIBA


hah... yang ni anak pak andak n cik hawa aku k.. die sangat lah periang. kalau ada orang yg x knal pun die lh gelak n ketawa riang.. (teringat kat zaman kecik2 dulu).. motif ???

budak ni kan sangat manja ngan aku k.. parents dia pun plik sbb dia sgt ske kt aku.. comel ker aku nih ?? oopppss....

ble nampak aku jer trus budak nih merengek nk dokong.. aku pun tabahkan hati tuk dokong dia spanjang kat kampung tu. tapi xper sbb aku mmg suka budak2 (baby jer ok.. yg dh tua bangka tu klu nak dokong gak, elakkan aku campak dalam perigi jer)..

mata die sangat lah bulat.. aku suka gigit pipi dia.. sangat tmbam.. dia dah 4 bulan.


masa aku amik gambo ni kan.. die tetiba terkejut.
that y lah mcm nk terkeluar biji mata dia..



ZETTY AMALINA


yang budak ni anak cik aida n cik aris.. die ni dah tujuh bulan.. periang gak tapi aku x beberapa rapat ngn dia sebab spanjang aku blk kampung die asyik berkepit ngn mak die jer.. kata mkcik aku dulu bdak ni asyik nangis jer ble ada org x knal tegur die tp skrg dh x nangis lagi.. malah lh gelak2.. skrg ni die ngah belajar jalan.

budak ni sangat gemar ble ada orang menyanyi tuk die.. (nak jadi penyanyi kot)..
die ni pun gila gmbo.. kalau ada org nk amik gmbo die.. sangat lah over nk sengeh.. tp mase aku amik gmbo die feeling x nak pulak.. pelik... comel sangat ker aku ni smpai dia rase tergugat ??? ooppps...



hah... comel kan diorg tu ??

p/s : kepada puterikurekure tu cepat2 lah timang anak.. best tau ada baby ni.. hehehe..




1 comment:

puterikurekure said...

memang nak sangat baby tau..
tapi rezeki lom tiba lagik.
hari2 berusaha tau!
oopsss!!!
(terlebey sudahhh!!!)