Tuesday, December 15, 2009

RM124.50

tu dia !!!!!

korg nak tahu x itu nilai aper ??
hari ni ptptn aku msuk. then pi shopping segala sampai x ingt dunia
hari ni tema shopping " KUMPUL DAN BAYAR "
Selagi troli x penuh aku radak amik brg2. masyaallah !!!

pastu pi mkn KFC lagi, gi repair jam tangan lagi. pppeeerrrggghhh....

balik2 menyesal x sudah. walaupun dh list brg nak beli tapi ble smpi jusco tetap radak sumer yg berkenan di hati.

pastu ngadu kt ibu aku ckp duit ptptn dh guna byk. haaaa.... dgn tolak yuran lagi.
skrg ni tinggal bbrapa jer.

tadi sblm shopping smpat transfer RM700 ke akaun parents tersayang. dengan harapan bile ptptn dh hbs nnt diorg xkan feeling2 nak marah kt aku sbb boros sangat.

ampun !!!!

1 comment:

::NelyLeyana:: said...

mirul... nape sikit sgt ko belanjer...

hihihi