Monday, September 1, 2008

1 Ramadhan....

tak sangka dh pose... hehehe. x sabo lah nk blk cuti raya. bosan asyk stdy jerk.
eh korang ap plan baju raya tahun nih ??

awal2 lg ibu aku dh beli baju rya. fmily ibu aku sumer tema tahun ni coklat. color tanah katanye smpena tahun rmai kmatian dlm fmily sblh ibu aku.. al-fatihah utk diorg k.

hari ni aku sedih sgt.. aku ada bc blog sorang kwn aku ni. kiranye aku rpat gk lah ngn die. ap yg aku trkjut tu psl prgduhan/ perslisihan faham antra die ngn roomte die yug juga mrupakan kwn rpat aku.

aaarrgghhh... aper yg perlu aku lakukan agar mreka berbaik ?? aku x ske lh cmni. even bnda nih xde kaitan ngn aku tp aku rse aku perlu amk th hal tu. any idea ?????

esok strt kuliah sperti biasa. well d sebabkan aku dh lme xg klas so aku kna lah naikkan smangat tu. aarrgghhhh mggu ni msti byk gler test.

5 comments:

Anonymous said...

pasal member ke? biar je dierang 2...

BarbieGurl said...
This comment has been removed by the author.
puterikurekure said...

hehehe...
ntah la.
akak dengar dari satu side je.

tapi bagus jugak budak tu kuar. kurang la dosa budak2 ni ngumoat dia.

konspirasi said...

tulah kan.. mmm.. mcm2 lah diorg nih

farynnathewarriorprincess said...

merul.. ko x payah risau.. we're mature enaf... occay?