Wednesday, September 3, 2008

hhhuuurerreeeyyyy....

x sabo nye nk blk raya.. hehehe
td aku dh bli tket blk rya. 25hr bln mlm. kul 8.15.
bas konsortium jer.

eeee.... x sabo nye nk blk rmh. then for sure lah kan. ble aku blk rmh so blog aku nih mstilah x updte.
jgn rsau aku akan cuba cri cc berhmiran k..


3 comments:

farynnathewarriorprincess said...

ehek! ko ingat ko sorang tak sabar nak balek umah..? aku maybe balek minggu depan!!!

konspirasi said...

uuwwwaaahhh... mstilah. aku x sabo nk try baju rya ibu aku wat

menanti said...

untuk pengetahuan mierul, kak mona dalam diary akademi tu- shahrul yang scandal ngan kak mona tu tak suke kalau ceriter dier diwar2kan pada orang lain. tu pasal gambar shahrul tu di keluarkan. bukan pasal si kak mona makan hati ngan shahrul. by the way, sumer tu dah berjaya di cover oleh kak mona kiter tu.