Monday, September 8, 2008

Khalwat Lagi...

korang.. sorilah eh. aku dh lme x post new story kt blog nih.

bz lah ngn test2 lagi. tidak di lupekan ngn projek2 yg x siap lagi.
aduhai.. matilah khamis nih nk kna rest. menci pressure..

ok back to our main story.. kjadian nih baru berlaku lagi. skrg kul 12.13am kan... so bnda tu berlaku lbih kurang stengah jam yg lalu. mse tuh aku ngh sibuk mentelaah buku Operation Management (OM) sbb rabu nih ada test.
sekarang nih ngn mintak tolong si fadh mcm mne nk hafal2 nih dgn sng. aaarrgghhh.... tensen.

then mse ngh stdy tu tetiba housemte aku pggil...

"mirul2.. cme here. knp tu ada org rmai2 kat luar ?.. mai sini."

then aku pn keluar lah. aku tgk rmai gler org2 kt rumah tu.(selang 4 rumah dri rumah aku).

wwwwooo.... mnakutkan. xprnh tgk kwsan rmh kt sni rmai mcm tu ok. very the...

klu korg nk tahu bdak yg kna tgkap khalwat tu bdak kmpus aku ok. aku knal psangan tuh. yg plg sakit hati tuh blh x ktorg xth ada bdak uitm duk kt level rmh tuh ??

huh.. malu nye bulan2 pose nih kna tgkap khalwat. bayangkan lah aper makbapak diorg rasa ?? hish bebudak nih... so aku nasihatkan korg jgn lah terikut2 bnda rosak cmtu eh.

berikut.. adalah gmbar2 yg time kejadian yg smpt aku amik. gmbo pasangan tuh aku xlh review kt korg sbb mlibatkan aib ok.

tgk siap ada pak guard lagi ok

orang2 ngh sibuk cerita..
yg tengah tu(kolar oren) jiran depan rmh aku

ramai giler orang tgk ok..

21 comments:

Anonymous said...

wah, meletop api neraka. ruginyer kak mona tak balik saner. kalu kak mona dapat beriter ni, mesti jadi lebiih hangat dikacau goreng ceriternyer. huhu. nape muker baju kolar oren tu macam muker dalam reality show maggy mencari bintang. ap ker namernyer... husin kan? diorang ni adik beradik ker? haha. sungguh memalukan buat benda2 macam tu. dah la kantoi.

farynnathewarriorprincess said...

ish3... selisih malaikat 44... hurm... kite de dgr gak fadh cte kat ain... huhu!! gle la... sape, merul...?

konspirasi said...

alah klu ko tgk muka die msti knal.. xblh nk review nama die kt sni..

konspirasi said...

ala mona biaselah tu.. budak mlayu. nk kawin free. hbs tu klu kak mona ngn S cmner ? di kira khalwat x ?

Anonymous said...

huh ??? budak uitm ker ??

konspirasi said...

wei plz lah jgn memalukan orang melayu !!!!

Anonymous said...

saper diorg tu merul ??

konspirasi said...

sorry x blh bgth nama

Anonymous said...

ala ckp jer lah.. kat sini jer

Anonymous said...

huhuhuhu....

BODO LAH!!!

Time pose2 nie nak wat dose,

yg tulis blog ni pon dose n yg bce blog ni pon dose sbb cerite kat orang...

i know that person yg kne tangkap 2...

konspirasi said...

wei mangkuk !!! aku tulis blog nih utk kesedaran org. jgn wt dosa time2 pose nih. ader ker aku review org tu ? ada ker gmbo org tu ? bengap !!!

1 lg.. klu btl lah ko knal bdk tuh. ko nsihatkanlah org tu. ko ngn die sma jer. x pyh nk feeling2 bgus.

jgn salah tfsirkan niat org len hnya krana ko tu pndai sgt dlm hal2 agama ni. biar kita cetek ilmu tp x brlagak, jgn ilmu byk tp berlagak x bertmpat. itu nmanye SENGAL !!!

sory blogger yg len.. aku geram

Anonymous said...

btol la, agak KURANG BIJAK gak la, aku dgor cter budak 2 dah nak grad dah,

x sabo2, tgu la lpas grad ke pe ke...

puterikurekure said...

uishh....
menakutkannn!!!!!!!!!!!!

konspirasi said...

ske hati lah... aku just nasihat jer. xde niat burok. nway thnks k sbb lawat blog nih. len kli klu ko kna tgkap khalwat aku buka cter psl ko plak..

I LOVE GOSSIP

Anonymous said...

baru perasan yang tajuk blog ni khalwat LAGI. thant's mean ader ceriter khalwat lagi ker sebelum ni?

konspirasi said...

xde.. ader tp aku x cter kt sni sbb mse tu keadaan msih lh trkawal. so skrg nih bl time bulan2 pose pn nk wat dosa.. so mraselah kan aku lepas geram. tq lah dear sbb sudi baca

menanti said...

motif sangat dulu keadaan terkawal. u mengawal aktiviti ni ker? huish, hikhik.

konspirasi said...

masa dulu2 bnda cmni x berlaku dpn aku.. so aku nk feeling2 pn xde lh smpi cter perasaan aku. so skrg nih meraselah wat bnda x elok tu bln2 pose.

hajor sikit !!

Anonymous said...

aku dpt merasakan "tuan pnyer blog" lagi cuak dari orng yg kene tangkap... tol x? muahahahah

Anggerik said...

ntah la... bole pose nie beb...

konspirasi said...

anonymous sekalian... sudah lah. i'm not intrested to hve any cment on it anymore. if u r trying to plan anythng here. jus forget it. lg pun aku x ske nk kwn ngn org cm ko.. trutama yg feeling2 alim cm ko.

anggerik:
aku tahu bln pose.. so what ??