Monday, September 1, 2008

GERAM.....

hari ni aku sgt tensen... hua3..

cmni critenye..

td after clas design aku pg lah pjabat pos utk pmbyaran bil rumah yg tertunggak. total utk 2 bulan (air,elektrik n tmnet) sumer skali RM364.00

then aku catwalk lh ke sna lpas park motor kt luar crefour sbrg jya tuh.. hish. tgk org2 cina tuh slamber jer mkn dpn aku.. ppeeerrgghh.. mnyirap air liur. (air liur di kira mnyirap ker ?? bukan terliur eh ?? )

then msuk pjbat pos. amik no gliran. mula2 tuh aku dpt no 1008... then mse tuh kt skrin bru 1001. aku pun dengan meriahnye feeling2 nk terkencing. so pglah ke toilet yg berhmpiran. agak jauh ok. hish..

then ble blk tgk2 hhhaaaiiiyyyoooo..... no gliran dh trlepas. mse tuh prasaan trkwal lg. then pg smula amik no gliran. kali nih dh cecah angka.. 1113. tggu punya tggu tungu aku pn check lh aku pnye wallet. eh xde duit. mne plak nih ???

suara operator "dua satu satu dua"... aarrggghhh mne duit. xde nih. then akhir nye jmp kt dlm poket sluar. time tuh angka dh lpas. gggerrraaammm.. gler.

aku pg smula amik no gliran. uuuaaahhh... dh jejak angka 1266. aku nekad jg sumer brg2 aku. make sure kli nih xkn trlepas lg..

ni hah suasana kt pjbat pos tuh..


korang tgk btapa rmainye.. itu bru bhagian kaunter. blkg2 aku lg.

korg tgk akak yg free hair kt dpan tuh..

ni hah mse aku ngh feeling2 dgr mp3.. tb2 jer ada org terpijak kaki aku. kakak tuh ok. die pun ala2 mntk maaf gttew. bulan ramadhan nih.. aku pn memaafkan.. then ntah knp rse bersalah agaknye die bg aku no bru yg hmpir sgt ngn giliran.. 1249..



time tu gliran dh mncapai 1198. lpas jer die bg no tuh. prmpuan tu trus hilang. xth ke mana. misteri tau..

so drpd kisah hri nih aku abadikan dlm kisah bulan ramadhan kali nih..

moral value nye rajin2 lah memaafkan kesalahan org len.. x rugi. tgk cm aku. aku hdiah lg. even bkn dlm bntuk mknan ttapi no tuh ckup wt aku relax. then cepat blk dri situ

3 comments:

farynnathewarriorprincess said...

aiyak merul!!! ehek2!! :P klaka ar cte ko nieh... ley masuk Misteri Nusantara taw!!! :p

puterikurekure said...

hehehe.
takpe. tu namanya rezeki di bulan ramadhan gitew.
:)

menanti said...

alhamdulillah, perjalanan merul pada hari itu telah dilancarkan dengan izin allah s.w.t. ada kemungkinan ia petunjuk dari yang maha esa. seoga terbuka lah hati sahabatku ini (sahabat ker? ahaks) agar kembali ke jalan yang benar lagi luruussss....