Wednesday, September 24, 2008

tak sabo nak blk raya..

eeeeee.... macam x cayer jer esok mlm aku blk jb. ibu !!!!!! tggu aku blk.

eh korang aper cerita ?? raya dah siap aper2 ker ??
aki dh hbs shpping dh. tggl nak raya jer. so bygkan lah g sunway hbs bratus shoppng. heheheh... aku kot. mmg ske shppng. bkn boros tp sbb aku kmpul duit utk shppng raya ok.

hahaha.. at last td aku bru hbs cuci motor kat car wash area umah aku..
kilat mngilat ok.


mse ni mtor aku ngah di cuci...


ni ha keadaan motor aku selepas di cuci... bayaran RM4 ok.

then masa aku blk tu tiba jer aku terlihat kt seekor kmbang yang color die very the shining.. so aku brhnti serta merta kt jalan utk amik pic kmbang ittew..

cntik kan ???

hua2222x.... aku teruja ok tgk kmbang ittew.


3 comments:

puterikurekure said...

balek hari jumaat ke?

konspirasi said...

puterikurekure :

xlh hari khamis

Anonymous said...

mierul, kak mona ni. u cuci mane motor u tu. wah, siap stiker uitmlagi. i ngan deebah maintain biase jer
tak payah nak beli stiker. motif sangatvnak amik kumbang tangakp gambar. maner le tahu kumbang tu baru lepas bergelumang ngan atink hanjing ker aper ker?

tu, cncin tu. very the menyakitkan hati. takper. nanti i ah balik penang u tgk la cincin i.