Friday, September 12, 2008

Kenapa KONSPIRASIMASA nak delete blog ??

terus lah aku ckp.. knp aku sejak kebelakangan ni mls plak nak update blog.
sbb nye ble aku cuba utk wt kebaikan ada sesetengah org salah tafsirkan. yg geram tu dh lah coment ntah aper2 jer lpas tu x letak nma betul.. mcm aku ada pminat misteri plak.

nway stelah ada sorg kwn aku nih kata x pyh lah delete blog nih. so aku pn decide x jadi nk delete. so lpas2 nih aper2 jer yg aku post entry baru, korang sumer x pyh lah nk feeling ckp yg bukan2. aper2 pn aku hargai niat baik mereka2 itu yg cuba nasihatkan aku.


hahahahaha....... rindu kat korang.

eh.. hari byk gk lah cter yg aku nk kongsi spnjang aku cuti dr hntr entry baru.


MY NEW RACING CAR


hahah akhirnya siap gk final year projek aku. mini racing car...

detail...

"that car uses a propeller at the back to move it... kira dia guna daya tujah untuk gerakkan dia... macam kete tamiya tu, motor digunakan untuk gerakkan shaft tayar... tapi ours, motor guna untuk gerakkan propeller... (propeller adalah "kipas")
jangan ingat dia guna kipas, tak laju tau! catatan kami...
20meter --> 4.88sec
laju ar gak... hurm... "

(memetik dari blog intan) klu nak tgk gmbo2 len kete tu sila ke friendster intan


berikut adalah pic2 semasa hari pertandingan.. lokasi kt fakulti mekanikal..

group member.. dari kiri intan, amerul n amy



lecterur ktorg merangkap supervisor.. en mazlan



ni budak2 kelas aku..



some briefing b4 the race



penat ok menunggu setiap group utk interview oleh supervisor

masalah sebelum nak race.. wayar tercabut.

start line..

antara kete2 yg nk race.. kos sangat mahal ok.. nmpk jer rngkas n senang..

so itu jer lah yg blh aku citer psal racing car tuh.

AKU DI TAG OLEH INTAN

Q1-Nama-nama timangan?


aper ek ?? kalau kat sek kekawan pggil aku am jer... then ble masuk UiTM diorg pggil aku amerul, or mirul.


Q2. Aku seorang yang

sensitif, neutral, penyabar, mudah memaafkan, menepati masa(smtimes tak lmbat2 gak), x ske paksaan, "vogue"...


Q3. Pets?


x bela pet sbb my family x minat jg bnatang.. tp kan kat umh aku skrg nih mcm pusat jagaan kucing. byk gler.. ada sekor tu ktorg pggil si cecep sbb time ngh tgk cter tu kt astro kucing tu melintas n sumer org terpukau kat die.. hodoh !!!


Q4. Insan Teristimewa~

ayah.ibu..samil..adik...cik iza "dia"

Q5. Lagu kesukaan?

for this time being my fav is agnes monika - matahari


Q6. Makanan kegemaran?

ayam masak lengkuas oleh ibu


Q7. Warna kegemaran?

black n red


Q8. Sikap yang membuatkan aku stress

LUCAH !!!! blur2.. mcm budak2... hodoh tp feeling2 chanteq... n last org yg x hormat aku.


Q9. 3 benda yang mesti ada dalam beg aku

duit... hp... perfume(kekal wangi sepanjang masa.. skrg guna perfume lacome)


Q10. Kali terakhir aku menangis

aritu... masa peristiwa di blkg fkulti mekanikal. rahsia occay....


so skrg nih aku bz sikit lah ngn latihan teater utk fstival budaya.. so klu x update blog tu fhm2 jer lah yer


9 comments:

farynnathewarriorprincess said...

uiks! ko nanges? bila??? :P

konspirasi said...

rahsia lah...

KHAIZUN said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

khaizun poyo !!!!

KHAIZUN said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ish, kurang ajar tol budak anonymous nie... bulan2 pose yg mulia ni pun nak cari gadoh, sabor je la anak Puan Khaizun die tgah bg ko rezeki 2... mcm ko kte la.

lagi bnyak rezeki ko sbb die kutuk mak ko poyo bulan2 pose nie...

Anonymous said...

poyo lah ko.. rezki konon

Anggerik said...

weh... yang ko nak kaco rezeki orang pehal, ko x ckop rezeki diam r... jeles r 2...

ada jgak makhluk sengal mcm 2, dh la wat anonymous

PENGECOT!!!!!!!!!

PENGECOT!!!!!

konspirasi said...

wei korang plz lah... stop fighting in my blog. if not aku wat private kt blog aku...