Saturday, November 15, 2008

Burok sangat ker aku nih ???

smlm sorg lagi housemte aku blk. sorg2 pegi tggalkan aku kt rmh nih. ntahlah. aku xth nk ckp per lg. sedih sgt2 nih. trpandang2 jer die kt rmh ni.






selain roomte die gk tmpt aku luahkan mslah aku spnjng sem ni. waluapn bru knal tp ktorg mcm adik bradik dh... ooopppssssss...

smlm aku chat ngn sorng kwn aku nih... aku pggil die Lee. he is malay ok. nma jer feeling2 cina. over !!!! he's cool. die sruh aku bncang psal isu pengkid n lelaki lmbut kt dlm blog aku nih.

aku actlyy ok jer nk wat tp korg th kan skrg nih isu tu sgt lah snsetif trutama org2 tu sumer sgt dkat ngn dri aku. fhm2 jer lah ek....

so aku xlh nak komen aper2 on it. wht can i say here is.... evrytnhg is up on mentality of the "viewer".

lagi dua hri paper final or dgn kta lain paper trakhir utk diploma... huahua xth nk ckp cmner. bestnye dh hbs fnal. mlm ni adik aku dtg penang. nak holiday kt sni lah kiranye. well as usual kan. aku ni jenis org yg akan gila ble ada tetamu nk dtg rmh. evrythng must be prfect. nk kemas sumer bnda. xleh nmpk burok d hadapan tetamu even org tu adalah kwn or fmily aku sndri. hehehe nk wt cmner habit kot. terdidik dri kecik oleh fmly aku.

ni jap gi nk stdy plant... byk bnda nk kena hafal. tnsen

5 comments:

Naili said...

weh, asal tajok ko macam 2....

konspirasi said...

xde paper... itu kn statemnt abby abadi kt norman hakim psl kes cerai diorg. klakar lh

puterikurekure said...

good luck ya! buat exam elok2 tau.

konspirasi said...

tq kakak

AzRoLs said...

Hmmm.. tajuknye lain tapi isinye lain.. tapi takpela..akak *opsss paham.. well, kalau nak ikut tajuk, u tak buruk la.. still meletop.. soft look!! kalau ade yg mengutuk, itu masalah dorang coz dorang tu kutuk diri sendiri.. anyway dear... jgn memandang rendah pada diri sendiri.. we are born to make peoples around us happy.. ok?!! take care