Friday, November 7, 2008

tinggal kenangan.....

hari ni budak rmah aku dh hbs paper n officially die dh hbs diploma kt png ni. aku xth nak ckp per... rse sedih plak ek. yelah slalu gaduh same2, mengeji sama2, caras sama2, mkn sma2.....

lpas ni nk tggu msa hari ahad ble ada lgi bdak umh aku blk. aku jer yg hbs paper lmbt. sgt geram...

nma die fadhlan(sammy or nenek or siput)

tiga tahun aku knal die trase sdih sgt nk brpisah mse die nk balik td. meleleh gak lah air mata aku td. smoga bertemu lagi....

oh ya td naili ada bg aku gmbo ktorg yg dah di edit. cntik plak...

very the .....

kalau korang nak aku letak korang dlm blog aku ni. edit gmbo korang n aku skali n bg kt aku yer.

3 comments:

Naili said...

thank u meerul... aku wat ni khas tok ko, tanpa ko soh pon... ikhlas...

konspirasi said...

tq...

shaheffendi said...

biasa r beb org mcm kita ni susah org nak hargai,hidup sendiri lg best