Tuesday, November 18, 2008

ni kali terakhir aku tulis blog kat penang....

betapa aku teruja... td paper aku yg terakhir utk sem akhir utk tahun akhir utk hari terakhir bersama classmte utk terakhir kalinya aku amik paper kt penang....

harap lepas ni xde lagi amik paper kt penang...

ssh nak gmbarkan perasaan aku skrg nih. mlm ni mlm trakhir aku kt rmh ni. esok mlm dh blk jb. tggalkan semua kenangan kt rmh ni. kt uitm png.

dulu mse hri prtma msuk png aku x sabo nk hbs diplma thn ble dh hbs x smpi hti plak nk tggalakn semua kenangan tuh. lpas ni xth dpt jmp kekawan aku lgi ke x. clasmte aku rmai yg pegi oversea. thn ada yg keje(rmai gk lh yg keje)... thn ada yg extend sem.

aku ??? ntahlah... dpt ke x smbg degree...

skrg ni aku ngh dgr lagu tercipta untukku... ungu. sgt sedap lgu tu. bersesuaian ngn mood aku skrg. knp ek skrg nih aku xleh nk tid ??? padahal td sgt ngntuk. syg sgt nk tido sbb tggal bbraper jam jer lagi aku nk tggalkan rmh ni. aaarrggghhhh.....

kan... aku dh feeling2.


betape cpt mse berlalu. akhirnye aku dh nk tggalkan png.. pilu sgt hati aku. korang nk th x... byk jnis org aku knal. yg baik yg jhat yg peramah yg bitchy yg kekwat yg pelik yg over... sumer ada.

gmbo ni sgt bermakna wat aku...
(dari kiri belakang : aku, fizul, mad nor)
(dari kiri depan : ariri, adib)
mse ni ktorg satu kolej. ktorg msuk xplorce kt uitm n dpt juara. gttew... utg uolz..

kan.....

sepanjang hidup aku akan ingt diorg sumer. itu janji aku... kawan !!!
tetiba teringt lagu please remember me...

ble agaknye dpt bersama diorg lgi. sma2 gmbira n sedih.

rmai lgi kekawan aku kat png tp xleh nk tnjuk sumer.. nnt2 lah ek.
ada lagi... nma x sebut.. yana, ema, sammy, memen, zaza, naili, amy, hakimi... n byk lagi.

dlm hati aku skrg msih sedih. ssh nk ckp... plg x lupa kenangan bersama si dia... sgt tersntuh hati aku. knp lah mcm tu pnghabis nye ???

ingin ku sunting mu jadi milikku
lantas ku abadikan dlm hidupku... ADAM AHMAD ; kau pergi jua

lpas ni aku dh blk jb. so nk aktif kt blog ni mmg ssg. sbb ble dh blk rmh aku akan fkus ngn fmily. klu trase nk check email bru on9. thn klu smpt tulis blog. tp aku try lah ek...

sblm undur diri aku nk mntk maaf klu spnjng tahun ni aku ada wat korg kecik hti. mkluml ah mulot aku. agak berapi skit klu mencarut... huhuhu...

jmputlah dtg umh aku kt jb. kenduri kawin maksu aku wat kt umh aku.

tarikh : 29 november 2008
hari : sabtu
tempat : kediaman aku kat kta tggi... klu nk pegi tlg cntct aku. korg msti ada no hp aku kan. klu xde bgth lah ek...

jmp lagi di hari lain yer... daaa....

2 comments:

puterikurekure said...

alalalala...
memang sedih kan? rasa sayu je.
akak pon penah rasa dulu. exactly perasaan yang sama.

puterikurekure said...

alalalala...
memang sedih kan? rasa sayu je.
akak pon penah rasa dulu. exactly perasaan yang sama.